Britiske Carrie Tree – Sanger som går rett i hjertet,

30.11.2018 - 30.11.2018Nordlyskatedralen 30.november kl. 19:30

 

En akustisk konsert - Kun denne kvelden. 
Den Britiske sangeren og låtskriveren Carrie Tree gjør et dypdykk i sitt «folk soul»- repertoar av sanger som går rett i hjertet.
 
Carrie har begeistret publikum i de mange land hun har reist gjennom. Med sin spesielle stemme, sine sanger og sitt rytmiske gitarakkompagnement, rører hun ved noe sart og ekte i publikums hjerter. Hun opptrer regelmessig på festivaler, konserter og retreats rundt om i Europa.
 
Carrie har et dedikert publikum og har samarbeidet på scene og i studio med for eksempel Damien Rice, Fink, Albert Mazibuko (Lady Smith Black Mambazo), Martha Tilston og Lambs Andy Barlow.   
 
Hun har produsert to studioalbum: «The Kitchen Table» og «Home to the Invisible». Et tredje er på gang i samarbeid med produsent Markus Seiber (Mirabai ceiba Aukai).

 


 "Inger Gaup (23) fra Kautokeino støtter Carrie Tree’s konsert i Nordlyskatedralen, hvor Inger vil opptrer som sanger. Hun har drevet med musikk siden 2006, er sanger og låtskriver. På tross av sin unge alder har hun en imponerende musikalsk løpebane. Hun har blant annet vært med i Sami Grand Prix tre ganger, hvor hun gikk til topps både i 2012 og i 2018. Hun er med på flere CD’er med kor, samiske barnesanger og ga ut platen «Sweet Love» i 2015."


Anmeldelser:
“It’s worth giving this your proper, undivided attention ... its not the devil you’ll find in the details, but a real slice of the divine.” -Folk Radio
 
"One of the most natural voices you may ever hear" -XYZ Magazine

Nettsted: www.carrietree.co.uk
Lytte:
Mama Kita official video
www.youtube.com/watch?v=sOnYPIaxmiQ

Carrie Tree - Sweet Oak Tree
www.youtube.com/watch?v=tG7OWE4pu0Q

Perfectly Cast
https://youtu.be/rZJfuZt-664

Go down easy - John Martyn Cover
Go Down Easy
Kjøp billetter her