Hålogaland Teater: Nordting,

Alta

06.05.2017 - 06.05.2017Alta Kultursal lørdag 06. mai kl. 18:00

 

Furoren seiler i kjølvannet når Amund Sjølie Sveen og hans kamerater kaller inn til Nordting og gir sin analyse av dagens aktuelle temaer.


Dette er både politikk og teater på samme tid, og rammen er folkemøtet. Aktørene går hardt ut mot dem som sitter med makten og pengene. I tidligere versjoner av Nordting har tekstforfatter og utøver Amund Sjølie Sveen og hans ensemble skapt både forargelse og skandale med sine skarpe uttalelser. Vi husker reaksjonene på Nordting under Festspillene i Nord-Norge i 2014. Avisa Nordlys summerte det slik: «Han skyter med skarpt, med noe av det skarpeste vi kan bli angrepet med; vår egen kultur - og kunst».

Nordting er en blanding av politisk retorikk, musikk, dans – og en stor dose humor. Nordting er ferskvare og forestillingene vil endre karakter fra hver gang de spilles. Hver kveld kommer nye aktuelle temaer og musikalske gjester på banen. Vi er like spent som dere når Sjølie & Co skal gi sin analyse av dagens aktuell temaer på Scene Øst og senere på turné. Og i møtet med publikum vil forestillingen få nytt liv hver kveld. Det handler om møter, ordet og debatten.Kjøp billetter her