Riksteatret - Bukkene Bruse lager rumpebrann,

Alta

28.04.2019 - 28.04.2019Alta Kultursal søndag 28. april 2019 Kl. 18:00

 

Bukkene Bruse vender tilbake og setter fyr på rumpa til trollet!
Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før. "Æsj," sier de to minste. "Det treige fjellet." Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet?
En av Riksteatrets største suksesser de seneste årene er Bukkene Bruse på Badeland  – basert på Bjørn F. Rørvik og Gro Moursunds enormt populære barnebok. Nå kommer oppfølgeren, basert på andre bok i serien, Bukkene Bruse vender tilbake.
Tripp, trapp! Tripp, trapp! Dette blir en forestilling som alle kan se. Og alle – kanskje bortsett fra trollet – har god grunn til å glede seg!


Forestillingen passer for barn fra 3 år.


På scenen
Janne Starup Bønes, Madeleine Barosen Herholdt, Jørn Morstad, Håkon Thorstensen Nielsen, Marte Stolp og Erlend Rødal Vikhagen.

Team
Regissør: Ivar Emil Tindberg. Scenograf: Gjermund Andresen. Kostymedesigner, Dukkedesigner: Ingrid Nylander. Lysdesigner: Martin Myrvold. Komponist: Peter Baden. Produsent: Rebecca Mathisen
Kjøp billetter her