Sami Music Awards og lanseringskonsert Mikkel Gaup,

Alta

10.02.2018 - 10.02.2018City Scene - 10.februar. Dørene åpner kl. 21:00. Showstart 22:00

 

Sami Music Awards - 10. februar 2018 i Alta.

 
«Sami Music Awards» er en prisutdeling og et show i Alta lørdag 10. februar 2018. Sami Muisc Awards er en del av Sami Music Week - en internasjonal vinter musikkfestival og et bransjetreff for musikere og artister fra Norge, Finland og Sverige.
Sami Music Awards gjenspeiler bevegelser og trender i det samiske musikkmiljøet og prøver å omfavne alt fra tradisjonelle utøvere til nykommere og andre som gjør seg bemerket. Her nevnes det at det ikke nødvendigvis kun gjelder artister, men også låtskrivere, musikkprodusenter osv. I år har en jury, bestående av folk fra forskjellige nisjer og aldersgrupper i det samiske musikkmiljøet, nominert aktuelle kandidater til i kategoriene: Åpen klasse/crossover, årets tradisjonsbærer, årets låtskriver, årets produsent, årets nykommer.
Showet "Sami Music Awards" foregår på Studenthuset City i Alta og sendes direkte på nettet av iFinnmark. Vi lover å servere artister som er på vei oppover og andre som kanskje er litt mer etablert. Liveartister fra øverste hylle, god stemning med kameraer og flott lys, superbra husband ledet av Stein Austrud og ett fantastisk publikum, gjør at det blir en kveld som ikke går i glemmeboken med det første. Bli med, kanskje kommer nettopp også du på TV skjermen.
Konsert og en eksklusiv artistrelease med Mikkel Gaup, som senere i år slipper et nytt heidundrende album, skal toppe denne kvelden.
 
Bures boahtin!!!Kjøp billetter her