Sommerfesten (aldersgrense 18 år),

Alta

30.06.2017 - 30.06.2017Studenthuset City - fredag 30. juni - City Scene.

Sommerfest i Alta
- Las Ketchup, Drömhus, Paradisio og Sunblock til Alta!

Da er det klart for det som potensielt kan beskrives som tidenes sommerfest i Alta. Fire av artistene bak noen av de største sommerhittene de siste 20 årene kommer til Alta, fredag 30. juni. Sammen om arrangementet er Studenthuset City Scene og Altaposten.

LAS KETCHUP / The Ketchup Song
Det er bare å begynne å øve inn dansen til "The Ketchup Song"! Den spanske jentegruppen Las Ketchup består av de fire søstrene Muñoz fra Córdoba. De er døtre av den spanske musikeren, Juan Muñoz, som er kjent under kallenavnet El Tomate. Las Ketchup hadde suksess med sommerlåten «Aserejé!» for de fleste kjent som «The Ketchup Song» i 2002. I 2006 deltok de i Eurovision Song Contest med låten «Bloody Mary». Las Ketchup vil garantert skape både allsang og alldans i bakgården denne kvelden.

PARADISIO / Bailando 
Vi har også invitert med den belgiske eurodancegruppen Paradiso, som slo igjennom i 1997 med sangen «Bailando». Dette ble en kjempehit verden over, spesielt i Europa. Singelen solgte totalt sett over 5 millioner plater. Den toppet hitlistene i både Norge, Sverige, Danmark, Finland og Italia. I Frankrike solgte den over 550 000 plater og ble nummer 4. I Norge var den den inne på VG-lista i tolv uker, og toppet lista i fem av de. Andre kjente sanger av gruppen er blant annet «Un Clima Ideal» (1995), «Bandolero» (1996) og «Vamos a La Discoteca» (1997).

DRÖMHUS / Vill ha dig
Spørs hvor mørkt hun får det på en Sommerfest i Alta, men svenske Drömhus er tilbake, frisk og rast, klar for å endelig komme til Alta. Drömhus, eller Therese Grankvist som hun heter, startet å skrive musikk under aliaset Drömhus allerede i 1997, og året etter kom det store gjennombruddet med hitsingelen «Vill ha dig (i mørket hos mig). I 1999 var Drömhus Sveriges bidrag til Melodi Grand Prix. Siden 2002 har hun skrevet musikk under aliaset «Therese», men det blir fult fokus på Drömhus i Alta i juni. 

SUNBLOCK / I'll Be Ready
Også fra Sverige kommer Sunblock som debuterte med en eurodance-remix på Baywatch-låten «I'll Be Ready». Det ble en stor suksess. Deretter gjorde de en remix på Robin Becks låt «For the Very First Time». I 2007 gjorde de en remix på Coronas hit «Baby Baby» fra 1995. Både «I’ll Be Ready» og «First Time» har toppet listene i England. Sunblock vil utvilsomt få frem sommerfølelsen! 
Den faste DJen til Paradisio spiller deilige sommerlåter etter konsertene.


Kjøp billetter her