Velkommen til en ny sesong av

Live Opera i HD fra The Met!

Live Opera i

HD

f

ra

The Met,

sesongen

2018

-

19

starter 6. oktober med

Anna Netrebko i

en monumental

produksjon av

Verdis

Aida

.

Det er med stolthet og stor entusiasme vi går inn i

sesong

nummer

tretten

med

direkte overføringer fra

et av verdens fremste operahus

noe som gjør at du

som publikum kan besøke New York og The Metropolitan Opera i salen på

Verdensteatret i Tromsø.

Velkommen til en ny sesong av Live Opera i HD fra The Met!

 

Live Opera i HD fra The Met, sesongen 2018-19 starter 6. oktober med Anna Netrebko i en monumental produksjon av Verdis Aida. Det er med stolthet og stor entusiasme vi går inn i sesong nummer tretten med direkte overføringer fra et av verdens fremste operahus – noe som gjør at du som publikum kan besøke New York og The Metropolitan Opera i salen på Verdensteatret i Tromsø.

 

Forestillingene som vises i Live i HD-serien er nøye utvalgt av Met Opera, og vises som matinéforestillinger i NY. På grunn av tidsforskjellen er vi så heldige å få oppleve disse som helaftens forestillinger her i Norge. Met-stjernene er operahusets verter og gir oss blant annet et innblikk i det yrende livet bak scenen.

 

Live Opera i HD-serien formidler direkteoverføringer fra Met-scenen til mer enn 2 200 kinosaler i over 70 land i hele verden. 2018/2019-sesongen presenterer ti forestillinger, inkludert fire helt nye produksjoner: Saint-Saëns Samson et Dalila, regissert av Darko Tresnjak og dirigert av Sir Mark Elder med Elīna Garanča og Roberto Alagna i tittelrollene, Nico Muhlys Marnie, basert på Winston Grahams’ triller, regissert av Michael Mayer med Isabel Leonard i tittelrollen, Mayers nye iscenesettelse av Verdis La Traviata, med Diana Damrau, Juan Diego Flórez og Quinn Kelsey - dirigert av operahusets nye Met Music Director Yannik Nézet-Séguin og Cileas Adriana Lecouvreur med Anna Netrebko i hovedrollen, dirigert av Gianandrea Noseda, iscenesatt av Sir David McVicar.

 

I tillegg til Aida og de fire nye produksjonene får vi oppleve Poulencs mesterverk Dialogues des Carmélites for første gang Live i HD, dirigert av Yannik Nézet-Séguin, side om side med klassikere som Puccinis La Fanciulla del West med Eva-Maria Westbroek som Minnie og Jonas Kaufmann som Dick Johnson. Vi får dessuten oppleve Richard Eyres anerkjente produksjon av Bizets Carmen med Clémentine Margaine i hovedrollen og Roberto Alagna som don José, Laurent Pellys sjarmerende versjon av Donizettis La Fille du Régiment med Javier Camarena og Pretty Yende som Tonio og Marie – og den mest populære av de fire operaene i Wagners episke Ringen-syklus, Die Walküre, med Christine Goerke i rollen som Brünnhilde

 


Arrangementer