Klikk her for å se programmet.

 

Det er en stor glede for festivalstyret å ønske velkommen til den fjerde visefestivalen i Aursfjord!
Vi starter med  å spre «visebølge» til eldre i Balsfjord kommune, og i år er det sangruppa ViMenn som har fått oppdraget.

Atter en gang har vi fått kjente artister som ikke tidligere har gjestet Malangen og er stolt av å presentere disse artistene på vår plakat.
I tillegg er vårt festivalprogram fylt med opplevelser innen musikk, litteratur, kunst og lokalhistorie.

Fredag åpner programmet med Bob Dylan på Nordnorsk, med Ida Løvheim og Johan Aarstein. De to musikerne har reist landet rundt med konserten, og høstet strålende kritikker og hvor de ved siste konsert fylte Tromsø kulturhus.
Ole Paus, en bauta innen norsk visemusikk som vi er stolt av å ha på vår scene, avslutter festivalens første dag.
Lørdag åpner festivalområdet kl.1200 med kafé og kunstutstilling på Galleri Internatet.
I år er det gallerieieren selv, Marit Ananiassen Bjørkhaug, som stiller ut. Klokka 1900 åpner den musikalske delen av programmet med The Northern Belle, et spennende band med inspirasjon både fra country, blues og americana, som har fått strålende kritikker.
Utover lørdagskvelden får vi også høre den store svenske visekunstneren Peter Hallstrøm, før Marthe Valle avslutter festivalens musikalske program.
Søndag er det familiedag, og tidligere norgesmester i fortellerkunst, Stina Fagertun, holder eventyrstund for store og små.
Ellers kan vi nevne foredrag om doktorfrue og forfatter Ågot Gjems Selmer v/Lill-Karin Elvestad, visning av Aursfjordsaga, historien om Birte og Benjamin og guidet tur til Birtehula.


Arrangementer