Hollow Hearts,

21.04.2018 - 21.04.2018Barila Pub, lørdag 21. april, kl. 21:00. Aldersgrense 18 år.

 

Hollow Hearts er et rykende hot americana-band fra Nord-Norge. 

Hollow Hearts ble etablert i desember 2016 og har allerede turnért, spilt inn album og gitt ut en rekke singler. På relativt kort tid har de utviklet et godt renommé, og gjort seg synlige som et av bandene «å følge med på» i 2018. 

Bandet leverer innovativ og til tider grensesprengende americana som favner et bredt publikum. Deres liveopptredener har til nå rørt og engasjert publikum, og konsertene har høstet svært gode kritikker.
Dette er musikk som blir utført stilriktig, samtidig som den er uforutsigbar og spennende å lytte på. 

16. mars 2018 kommer altså Hollow Hearts’ debutalbum, «Annabelle». «Annabelle» ble spilt inn i Store Studio i Bodø i september 2017 med Are Simonsen bak spakene. 
Albumet blir gitt ut på Westergaard Records. 

Historiefortelling står i høysetet når bandet gir ut sitt første album. Tekstene og musikken flettes mesterlig sammen og danner et univers med små glimt inn i Annabelle’s liv. Rundt henne vokser det fram en verden man både kan kjenne seg igjen i og drømme seg bort i. 

I 2018 skal Hollow Hearts ut på en landsomfattende releaseturné i forbindelse med plateslipp etterfulgt av flere festivaljobber til sommeren. Til høsten går de i studio for å spille inn «den vanskelige andreskiva». 

Hollow Hearts består av godt etablerte musikere som har markert seg i musikkmiljøet i Nord-Norge gjennom mange andre prosjekter, som The Northern Lies, Bob Dylan på Nordnorsk, white ascot, Marit Sandvik og Lisa Skoglund: 

Ida Løvheim (vokal, gitar, trekkspill)
Ida Karoline Nordgård (vokal og bass)
Mikael Pedersen Jacobsen (vokal og trommer)
Christoffer Nicolai Mathisen (vokal, gitarer og pedalsteel)Buy tickets