Hekla Filharmoni,

Tromsø

12.12.2019 - 13.12.2019Kulturhuset, Hovedscenen, 12. desember kl. 19:00, og 13. desember kl. 18:00

 

Hva får du når vi blander Hekla Stålstrenga og Arktisk Filharmoni? Vi tror svaret er fantastisk musikk, en herlig turné – og julestemning. Vi gleder oss i hvert fall veldig!

Hekla Stålstrenga har oppnådd nasjonal popularitet for lengst. Med låter som Har du fyr?, Vise ved vintersolkverv og Vinter, har bandet spilt og sunget seg inn i hjertene hos mange nordmenn de siste årene.

På juleturneen får du høre slagerne deres, spilt sammen med vårt kammerorkester, det blir klassisk musikk i viseform – og selvsagt julesanger.

 

- Arktisk Filharmoni er det feteste spellemannslaget i Nord-Norge, og det å reise på juleturné med dem blir fantastisk artig..

– TORE BRUVOLL I HEKLA STÅLSTRENGA

 

Gleden og respekten er i høyeste grad gjensidig:

- Vi er både venner og fans av Hekla Stålstrenga, og når du blander Hekla Stålstrengas fantastiske musikk og gode folk med et energisk nordnorsk kammerorkester tas rett og slett spilleglede til et nytt nivå, og et knallbra musikalsk samarbeid blir resultatet, sier programsjef Catharina Roos Bilsbak i Arktisk Filharmoni (tidligere NOSO).

- I vår jubileumssesong føles det både riktig og godt å skulle gjøre noe sammen med våre gode venner i Hekla Stålstrenga igjen.

 

HITS OG JULEMUSIKK
På konsertene kommer publikum til å musikalsk inviteres med i fortid, nåtid og selvsagt blir det en god dose jul. Publikum får selvsagt høre Hekla Stålstrengas største hit, som Har du fyr og Vise ved vintersolkverv, det blir klassisk musikk i viseform og det blir selvsagt mye julemusikk.

- Det er jo tross alt en juleturné, så vi lover mange julesanger, sier Bruvoll og Bilsbak.

Hekla Stålstrenga består av Ragnhild Furebotten (fele og låtskriver), Tore Bruvoll (gitarer og låtskriver) og vokalist Anne Nymo Trulsen (trøorgel og låtskriver), samt Trond-Viggo Solås (bass) og Ole-Jakob Larsen (trommer).

Konserten Inngår i abonnementsseriene Total og Mezzo i Tromsø.Buy tickets