Blå åker,

Tromsø

09.01.2020 - 11.01.202009. til 11. januar. Scene Vest

Av: Ragnar Olsen

En thriller med havet i hovedrollen


Hvem eier egentlig fisken i havet, og hvem bestemmer egentlig hvordan vi skal leve våre liv? Hvem skal henges når fisken forsvinner? Blå åker er tilbake med både turné og forestillinger i Tromsø.

Kjøp billett til forestillinga her:

«Blå åker» er en politisk spenningsfortelling om ran på høylys dag, og politisk spill på høyt plan med storkapitalen som motspiller. Både lokale helter og storkaren selv – Røkke – får gjennomgå når vi retter blikket mot havets dyp og norsk fiskeripolitikk. 

Blå Åker er en leken, boblende, stappfull og svært lærerik innføring i norsk fiskeripolitikk, basert på tydelig politisk ståsted. Nå er det bare å la debatten gå." (Nordlys)

Vil ha provoserende teater – intervju med Eva Lisa Robertsen fra Kystopprøret

Blå åker» spilte på Scene Øst på Hålogaland Teater i mai og juni 2019. Gikk du glipp av forestillinga sist så har du sjansen til å få den med deg nå, før vi tar den med på turné langs kysten. 

Lurer han oss alle igjen? Om Røkke, fisken, og forskerne 

«Blå åker» får deg til å gapskratte, til å lytte til havets stemme, og til å stå på barrikadene for en god fiskeripolitikk igjen. For denne fortellingen handler også om fremtiden - og det er mye som står på spill.

Les også: 
Kysten mistet rettigheter – fritt fram for britene å kjøpe kvoter


VARIGHET
70 minutter
 

VARIGHET
70 minutter

Kjøp billetter her