Club Diva,

Tromsø

24.02.2019 - 24.02.2019Kulturhuset, Hovedscenen, 24.02.2019 kl. 19:00

 

Norges Korforbund og Musikk i Nordland inviterer til Club Diva - en heftig cabaretkonsert i «nattklubben» Club Diva. Club Divas beliggenhet er i Kulturhuset i Tromsø som for anledningen blir gjort om til en eksklusiv nattklubb. 
Konserten er en cabaret i Gatsby stil som ledes an av Club Divas egen dronning/diva England Brooks. «The leading diva» holder kontroll på nattklubbens fabuløse damer som synger i nattklubbens eget cabaretkor. Eminente musikerne sørger for en unik musikalsk setting og dyktige dansere krydrer showet. Publikum skal få kjenne på nattklubbfølelsen fra de kommer inn døra til de går ut igjen. På denne konserten passer det ypperlig å ta med seg samarbeidspartnere eller medarbeidere som man ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet. www.kor.no/clubdiva


Informasjon om stoloppsett på Hovedscenen:
Rad 1 er ikke salg.
Rad 2-5 er stablestoler plassert på forscenen. Dette fordi vi må kunne fjerne disse da forscenen også brukes som grav til orkester eller som scene.
Rad 6-21 er fastmonterte gode stoler.
Rad 22 er stablestoler som vi må kunne fjerne ved behov hvis det er rullestoler som trenger plass.
Rad 23-28 er oppe på balkong.

Informasjon ved billettkjøp: 
Hvis Hovedsalen er utsolgt må dere trykke på feltet som heter «Balkong». Da vil ledige seter oppe på balkong komme opp og dere kan velge seter der.
Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år
Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten eller forestillingen. Verge kan ha ansvar for inntil to personer under 18 år.
Kjøp billetter her