Days of Wine and Roses,

Tromsø

09.03.2018 - 09.03.2018Kulturhuset, Lillescenen, 09.03.2018 kl. 19:00

Days of Wine and Roses

Storbandet 60 + og vokalist Britt-Eva Løkkemo ønsker velkommen til en kveld i storbandjazzens navn. 
I jazzen, som i livet generelt, kan ikke livet sies å være en dans på roser, i hvert fall ikke bare. Jazzhistorien er full av tragedier og overraskende livsendringer. Men også suksesser. Og av dette skapes det myter og historier og et utall legender.
Storbandet 60 + har medlemmer som har fulgt jazzens historie gjennom snart et par mannsaldre. Og selv i vår perifere del av jazzverden har livet bydd på gleder og utfordringer. Tittelen på konserten 9. mars på KulturHusets Lillescene illustrerer derfor på en fin måte akkurat det. Og valget av musikalsk program vil også gjenspeile dette, fra tittelmelodien til et utvalg av jazzklassikere i velvalgte arrangementer for storband, og ikke minst, for storband med sangsolist.
Til denne konserten har Storbandet 60 + valgt å samarbeide med Tromsøs egen soul- og bluesdronning Britt Eva Løkkemo, også velkjent for sine tolkinger av «spurven» Piaf. Hun har lenge gått svanger med et ønske om å fremføre noe av musikken vokalistlegenden Betty Carter har gjort kjent. Og storbandet har utfordret vår pianist Kurt Samuelsen til å lage nye arrangementer til et utvalg av Carters låter. I tillegg vil Britt - Eva være solist på flere andre standardlåter, og det hele kompletteres av instrumentalmusikk storbandet har arbeidet med det siste året.
Til å binde konserten sammen, har vi valgt radiojournalist og ekspert på jazzhistorie Jan-Ditlev Hansen, mannen som har gitt rom i eteren til noe av det beste jazzen kan by på gjennom sitt program ´Round Midnight.

Fri alder

Kjøp billetter her