Die A Legend, Barren Womb og KRYP!,

Tromsø

21.09.2018 - 21.09.2018Blå Rock Café 21.09.2018 kl. 21:00

DIE A LEGEND: 

Desidert et av byens absolutt beste hardcore-band! 
Bandet har medlemmer fra bl.a The Box Of Mothers, Kamikaze A Go Go, Turdus Musicus, Reptile Master og Jabba. 
Siden oppstart i 2011 har de turnert Norge og Europa med blant annet Kvelertak, The Good The Bad And The Zugly og spilt en rekke konserter. 
Dette er hektisk og intens råkjøring med elementer fra punk- og hardcorehistorien. Nå er det på tide at du også finner ut hvorfor Die A Legend er noe av det tøffeste som beveger seg nord for polarsirkelen.

BARREN WOMB: 

Nesten tre år etter forrige album er Barren Womb nå tilbake med "Old Money / New Lows": en sirupsseig, primal punkegryte servert over åtte spor, hvor bandet fortsetter sin evige søken etter nye måter å stave verdens undergang på.

Siden oppstarten i sent 2011 har de nordiske støyrockerne holdt helvete med sitt minimale uttrykk, grisehøye volum og endeløse eksperimenteringsbehov. Duoen, bestående av vokalist/trommeslager Timo Silvola og vokalist/gitarist Tony Gonzalez, tar hovedsakelig i bruk primitiv dynamikk og riffets kraft for å hamre poenget sitt inn.

Duoen har spilt over 35 konserter i 11 land i 2018, og leverte en legendarisk konsert på Buktafestivalen 2018! 

KRYP: 

Tromsøs nye punk-jyplinger har det siste året kommet ut av kjelleren og på kort tid etablert seg som et fremadstormende punkband. De vant i fjor Bukta Battle og har sluppet singlene "Hodeløse Jævla" og "Nazi-helvete". I 2018 ble de igjen booket til festivalen og spilte en suveren konsert på Little Henrik. 
Har du ikke sett bandet live enda, er det noe du bør få med deg!Kjøp billetter her