Eventyret om Beethoven,

Tromsø

14.03.2020 - 14.03.2020Kulturhuset, Hovedscenen 14 mars kl 13.00 utsatt/avlyst

 

 

Arktisk Filharmoni avlyser/utsetter konserter
 
Basert på de nye rådene fra norske helsemyndigheter knyttet til smitterisiko i forbindelse med COVID-19 – og etter en grundig vurdering fra Arktisk Filharmonis ledelse – har vi valgt å avlyse/utsette alle våre konserter i uke 11 og 12, altså denne uka og neste.
 
Noen av disse konsertene vil bli satt opp på et senere tidspunkt, men det er ennå for tidlig å si noe om tidspunkt for disse og hvilke det gjelder.
Mer informasjon om eventuell refusjon av allerede kjøpte billetter vil også komme etter hvert som vi får en bedre oversikt over hvilke konserter som blir gjennomført senere og ikke minst hvilke retningslinjer som utarbeides om dette fra sentralt hold.
 
- I denne sammenhengen er det viktigste for oss å tenke på publikums – og våre ansattes – helse og sikkerhet, og vi velger derfor å avlyse/utsette konsertene vi hadde planlagt å arrangere denne uken og neste for ikke å utsette folk for smitterisiko i en utfordrende og uoversiktlig situasjon for storsamfunnet, sier direktør Tor Lægreid i Arktisk Filharmoni.
 
Konsertene som er planlagt fra uke 13 vil bli vurdert fortløpende, og vi vil selvsagt informere om disse så fort beslutninger er tatt, i samråd med norske helsemyndigheter.
 Kjøp billetter her