Hannes Julestjerner,

Tromsø

28.11.2017 - 28.11.2017Kulturhuset, 28. november kl. 18:30

Hanne Krogh slår virkelig på stortromma når hun tirsdag 28. november kommer til KulturHuset i Tromsø med gjestesolister i ypperste verdensklasse.
 Amerikanske Tata Vega er anerkjent som en av de største amerikanske soul og gospelsangere av vår tid og har sunget med blant andre Michael Jackson, Andrae Crouch, Stevie Wonder og de siste fem årene med Elton John. Hun ble håndplukket av Steven Spielberg til å synge hovedsangen i filmen “The Color Purple”, som førte til Oscar-nominasjon og solo-opptreden på Oscar-gallaen, og var en stjernene i dokumentaren “20 Feet From Stardom” som i 2013 vant både Oscar og Grammy.
Formidable og morsomme Thomas Ruud von Bülow er blant tidenes beste norske tenorer med fortid i Staatsoper Stuttgart og solo-konserter med blant andre verdensstjernen Kiri Te Kanawa.
Kombinert med Hanne Kroghs kloke og humoristiske formidling av julens budskap, blir dette en konsertopplevelse for minnebøkene.
Musikere: Kapellmester Stein Austrud, fiolin og perkusjon Tarjei Nysted, trompeter Stig Espen Hundsnes.Kjøp billetter her