Hannes Julestjerner,

Tromsø

28.11.2017 - 28.11.2017Kulturhuset, 28. november kl. 18:30

Hanne Krogh slår virkelig på stortromma når hun tirsdag 28. november kommer til KulturHuset i Tromsø med gjestesolister i ypperste verdensklasse.
 Amerikanske Tata Vega er anerkjent som en av de største amerikanske soul og gospelsangere av vår tid og har sunget med blant andre Michael Jackson, Andrae Crouch, Stevie Wonder og de siste fem årene med Elton John. Hun ble håndplukket av Steven Spielberg til å synge hovedsangen i filmen “The Color Purple”, som førte til Oscar-nominasjon og solo-opptreden på Oscar-gallaen, og var en stjernene i dokumentaren “20 Feet From Stardom” som i 2013 vant både Oscar og Grammy.
Formidable og morsomme Thomas Ruud von Bülow er blant tidenes beste norske tenorer med fortid i Staatsoper Stuttgart og solo-konserter med blant andre verdensstjernen Kiri Te Kanawa.
Kombinert med Hanne Kroghs kloke og humoristiske formidling av julens budskap, blir dette en konsertopplevelse for minnebøkene.
Musikere: Kapellmester Stein Austrud, fiolin og perkusjon Tarjei Nysted, trompeter Stig Espen Hundsnes.

 

 

 

Informasjon om stoloppsett på Hovedscenen:
Rad 1 er ikke salg.
Rad 2-5 er stablestoler plassert på forscenen. Dette fordi vi må kunne fjerne disse da forscenen også brukes som grav til orkester eller som scene.
Rad 6-21 er fastmonterte gode stoler.
Rad 22 er stablestoler som vi må kunne fjerne ved behov hvis det er rullestoler som trenger plass.
Rad 23-28 er oppe på balkong.
Informasjon ved billettkjøp:
Hvis Hovedsalen er utsolgt må dere trykke på feltet som heter «Balkong». Da vil ledige seter oppe på balkong komme opp og dere kan velge seter der.

 

 

Vergeordning – 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år
Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten eller forestillingen. Verge kan ha ansvar for inntil to personer under 18 år.

Kjøp billetter her