Hollow Hearts,

Tromsø

07.04.2018 - 07.04.2018Kulturhuset, Hovedscenen, 07.04.2018, kl. 21.00


Aldersgrense 18 år

Lørdag 7. april spiller Hollow Hearts sin releasekonsert på hovedscenen i Kulturhuset i Tromsø.

Det blir gjort en helt unik produksjon for publikum i Tromsø. Bandet har teamet opp med en dyktig strykekvintett og kreative lyd- og lys-teknikere i anledning releasekonserten. Dette blir stort!

Hollow Hearts er et rykende hot americana-band fra Nord-Norge.

Hollow Hearts ble etablert i desember 2016 og har på kort tid gitt ut singlene «Into The City» og «Losing Heart», gjennomført to turnéer samt spilt inn sitt debutalbum. Våren 2018 er det duket for utgivelse av debutalbum og turné. 

Bandet leverer innovativ og til tider grensesprengende americana som favner et bredt publikum. Deres liveopptredener har til nå rørt og engasjert publikum, og konsertene har høstet svært gode kritikker. Dette er musikk som blir utført stilriktig, samtidig som den er uforutsigbar og spennende å lytte på. 

I løpet av 2017 gjennomførte bandet to turnéer som inneholdt flere stoppesteder i Nord-Norge, blant annet Tromsø, Bodø, Henningsvær og Alta, samt større byer som Oslo, Bergen og Trondheim. På relativt kort tid har de utviklet et godt renommé, og gjort seg synlige som et av bandene «å følge med på» i 2018. 

16. mars 2018 kommer altså Hollow Hearts’ debutalbum, «Annabelle». «Annabelle» ble spilt inn i Store Studio i Bodø i september 2017 med Are Simonsen bak spakene. Albumet blir gitt ut på Westergaard Records. 

Historiefortelling står i høysetet når bandet gir ut sitt første album. Tekstene og musikken flettes mesterlig sammen og danner et univers med små glimt inn i Annabelle’s liv. Rundt henne vokser det fram en verden man både kan kjenne seg igjen i og drømme seg bort i. 

I 2018 skal Hollow Hearts ut på en landsomfattende releaseturné i forbindelse med plateslipp etterfulgt av flere festivaljobber til sommeren. Til høsten går de i studio for å spille inn «den vanskelige andreskiva».

___________________________________________________

Vergeordning
18-års aldersgrense

De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år

Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten eller forestillingen. Verge kan ha ansvar for inntil to personer under 18 år.

____________________________________________________ 

 

Informasjon om stoloppsett på Hovedscenen:

Rad 1 er ikke salg.

Rad 2-5 er stablestoler plassert på forscenen. Dette fordi vi må kunne fjerne disse da forscenen også brukes som grav til orkester eller som scene.

Rad 6-21 er fastmonterte gode stoler.

Rad 22 er stablestoler som vi må kunne fjerne ved behov hvis det er rullestoler som trenger plass.

Rad 23-28 er oppe på balkong.

Informasjon ved billettkjøp:

Hvis Hovedsalen er utsolgt må dere trykke på feltet som heter «Balkong». Da vil ledige seter oppe på balkong komme opp og dere kan velge seter der.Kjøp billetter her