Ingvard Wilhelmsen - Sjef i eget Liv,

Tromsø

28.05.2019 - 28.05.2019Kulturhuset, Hovedscenen, 28.mai 2019

 

Det er med stor glede at Kulturhuset får Ingvard Wilhelmsen tilbake til Tromsø. 
Hans foredrag solgte ut to hus i oktober 2018. Mange har spurt om han kommer tilbake. Tirsdag 28.mai 2019 er han tilbake.


”Sjef i eget liv. Hvordan kan vi takle press, omstillinger og risiko?”

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i over 20 år drevet en liten Hypokonderklinikk ved Haraldsplass Diakonale Sykehus. Han har skrevet flere bøker, bl.a. ”Livet er et usikkert prosjekt!, ”Sjef i eget liv”, ”Kongen anbefaler” og ”Det er ikke mer synd på deg enn andre”.

Wilhelmsen fokuserer på våre holdninger. Det meste i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Han vi ta opp våre holdninger til grubling og bekymring, usikkerhet og risiko, oss selv og andre mennesker, fortid og fremtid.


Informasjon om stoloppsett på Hovedscenen:
Rad 1 er ikke salg.
Rad 2-5 er stablestoler plassert på forscenen. Dette fordi vi må kunne fjerne disse da forscenen også brukes som grav til orkester eller som scene.
Rad 6-21 er fastmonterte gode stoler.
Rad 22 er stablestoler som vi må kunne fjerne ved behov hvis det er rullestoler som trenger plass.
Rad 23-28 er oppe på balkong.

Informasjon ved billettkjøp: 
Hvis Hovedsalen er utsolgt må dere trykke på feltet som heter «Balkong». Da vil ledige seter oppe på balkong komme opp og dere kan velge seter der.


Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år
Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten eller forestillingen. Verge kan ha ansvar for inntil to personer under 18 år.
Kjøp billetter her