Når hjertet slår ut med arman,

Tromsø

08.02.2020 - 09.02.2020Teaterkafeen, lørdag 08 og søndag 09 februar kl. 20:00

 

 

ØNSKEREPRISE


I november 2018 fylte vi Teaterkafeen 10 kvelda på rad, og mintes både Jaques Brel og HT´s suksess fra 1987. Det har ført til at de som gikk glipp av oss da har bedt oss å ta den opp på nytt, og det klarer vi å få til nå, i begynnelsen av februar 2020. Dette er nok siste gang vi får sjansen, så om du vil få stykket med deg er det bare å skaffe seg billett! 


Det er nå 42 år siden Jaques Brel, en stor stjerne innen visekunst i fransktalende land, forlot denne verden, så altfor ung; bare 49 år.

 

Hans viser lever fortsatt; fulle av lidenskap, satire og sorg over livets korthet. I 1987 satte Hålogaland Teater opp 20 av visene hans, mesterlig gjendiktet til nordnorsk av Ragnar Olsen, som «Når hjertet slår ut med arman - 20 Brel uten filter».  Vi er mange som har falt for dette stykket. Mange flere enn de som fikk plass til på de utsolgte forestillingene i 1987; for stykket ble utgitt på kassett. Lydsporet var en av barndommens og ungdommens favoritter for flere av de involverte i denne gjenopptagelsen. Ragnar Olsen får Jaques Brel til å høres ut som en ekte Tromsøværing; med sin hyllest til ølet «Det lukte øl på byen i dag» og sin «Adjø Emil», som for de fleste er kjent som «Seasons in the sun». Det er derfor med enorm glede vi nå igjen skal slå ut med våres hjerters armer i Hålogaland Teaters Teaterkafe den 8. og 9. februar. 


 
Kjøp billetter her