Nordlysfestivalen - Opera Locos,

Tromsø

31.01.2020 - 01.02.2020Kulturhuset 31. januar og 01. februar

Gjør deg klar for en kveld du sent vil glemme! Opera Locos inviterer deg til en helaftens opera-komedie hvor du får alt fra klassiske svisker til kjente pop/rock-låter forvandlet til lekne innslag innpakket i et heidundrende opera-show!

 

Fem helsprøe, men eksentriske operasangere er klar for å fremføre et repertoar av de største komponistene i sin sjanger. Gjennom hele showet røper de hver for oss sine skjulte lidenskaper og ønsker som vil gi uforutsigbare og morsomme konsekvenser. Dette blir en kveld du sent vil glemme!

Opera Locos er et komisk operashow der fem eksepsjonelle lyriske sangere fremfører noen av de mest kjente operahitene noen ganger kombinert på en smart og original måte med rock- og popklassikere.

Opera Locos ønsker å presse opera nærmere et generelt publikum på en ny, frisk og original måte med høye standarder innen teknikk og generell kunstnerisk disiplin. Showet integrerer en rekke operanummer med en fysisk komediestil for å skape en virkelig spektakulær opplevelse for publikum i alle aldre.

Opera Locos har allerede spilt over 300 forestillinger i både Europa, Asia, Nord- og Mellom-Amerika og i store deler av Storbritannia. Kompaniet ble tildelt prisen for "Best Musical" under The Max Awards for utøvende kunst i 2019. En pris som er en av de mest prestisjetunge innenfor sjangeren i Spania.

Gjør både latter- og allsangmusklene klare for Opera Locos. De bringer nemlig opera til et større publikum med en nytt, friskt og originalt tak på opera, samtidig som de opprettholder internasjonale høye standarder innen teknikk og generell kunstnerisk disiplin.

Ved å kombinere en rekke opera-hits med en unik stil med fysisk komedie, skaper dette fantastiske ensemblet en virkelig spektakulær og engasjerende opplevelse for publikum.Kjøp billetter her