Rigmor Galtung-Syltynn, topptrent og dønn ærlig,

Tromsø

09.10.2019 - 09.10.2019Kulturhuset, Hovedscenen 09. oktober kl. 19:00

 

Forestillingen, «Syltynn, topptrent....og dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg.
Det «bor» nemlig veldig mange inni hennes hode, der noen er mer framtredende. Gro Harlem Brundtland står i særstilling der, og Wenche Myhre var den første som «flyttet inn». Siden har en helg haug med folk fulgt etter..... Alle disse menneskene og figurene har vært med på å prege hvem Rigmor er. Det hun nå har funnet ut, er at alle egentlig er deler og fragmenter av hvem hun er, Rigmor.
Først og fremst er allikevel dette er forestilling om å ha levd et halvt århundre,- en 50 års feiring av det å være menneske, på godt og vondt......og at det ikke nødvendigvis er så farlig å bli eldre!
Bak scenen har Rigmor fått med seg et stjernelag av hjelpere. Blant annet skribent Elisatbeth Botterli fra «Nytt på Nytt» på NRK1, på regi Pia Foorebally, film/redigering Mona Moe og musikk Jon Rørmark.
Gled dere!!
Velkommen inn i stua til Rigmor!
Håper vi ses!


Tilbakemeldinger etter premieren:
"Får publikum til å bryte ut i latter allerede det første minuttet på scenen" skriver Budstikka etter premieren på "Syltynn, topptrent & dønn ærlig"
«Et flott og intelligent show. Fra humring til latterbrøl» Bærum Frivilligsentral «Forrykende show med selvironi og ærlighet» Publikum «Fantastisk forestilling » Publikum

Se en smakebit av forestillingen her: 
https://www.youtube.com/watch?v=ipF2NACwCoE
Kjøp billetter her