Statsteatret - 1980 Aker Brygge,

Tromsø

29.11.2018 - 29.11.2018Kulturhuset, Hovedscenen, 29.11.2018 kl. 19:30

– Hysterisk morsomt om Norge og Aker Brygge på 80.tallet

Kulturhuset er stolte av å kunne ønske Statsteatret velkommen 29.november med sitt 8.kapitel av norgeshistorien "1980-Aker brygge".

Statsteatret lager historietimer med samtidsrelevans, utført i et lekent og fartsfylt formspråk som hver gang låner stilgrep fra populærkultur i de tider forestillingene er lagt. De skaper underholdningsteater - svært underholdende underholdningsteater - med alvorlig klangbunn. (Dagbladet)

-       Antagelig er Statsteatret det beste teater ensemblet i Norge akkurat nå. I hvert fall de morsomste. Ekte teater, uten dikkedarier – sier Erik Smith-Meyer. Skal man se et teaterstykke på denne siden av århundret, så er det 1880 – Aker Brygge. Og, nei det handler ikke om Aker Brygge, det handler om det vanvittige 80. tallet. Hvem kan vel glemme walkmannen, dunjakken og børsttraktoren?Vi møter brødrene Wilhelm og William, og følger deres eventyrlige ferd gjennom børs, bank og boligspekulasjon. Og ikke minst skal vi følge brødrenes kulinariske reise fra fiskepinner hos mor, til japansk kokkekunst i 80 tallets Oslo. 

Vergeordning ved 18 års aldergrense

De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år
Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten eller forestillingen. Verge kan ha ansvar for inntil to personer under 18 år.Kjøp billetter her