Suspense og Shoes, Stumfilmdager ,

Tromsø

20.04.2018 - 20.04.201820.april kl 21:30 Verdensteatret

 

21:30 SHOES /LIVE: JASON SINGH (UK) + NASRA, BERNT SIMEN LUND (NO)
Regi: Lois Weber og Phillips Smalley (USA 1916, 52m)
Hvor mye kan et menneske tåle av fattigdom og desperasjon? Eva Meyer er eldst av fire søstre, med en far som drikker og en mor som har sitt å stri med. Hun er den eneste med fast jobb i den fattige familien, men lønna strekker ikke til. Når den velstående, sleipe Charley banker på døra, blir Evas ære satt på prøve. Hva slags valg har hun egentlig?
   Vokalartist Jason Singh (UK) og perkusjonist Nasra har jobbet sammen på Hålogaland teater i vinter. Nå tar de samarbeidet videre inn i Stumfilmdager og komponerer og fremfører musikk til SHOES. Med seg har de cellist Bernt Simen Lund.


FORFILM: SUSPENSE / LIVE: B6 (CH)
Regi: Lois Weber (USA 1913, 10m)
En thriller om en stalker som truer en kvinne (spilt av regissør Lois Weber selv) og hennes barn. Soundtracket blir besørget av årets artist in residence, Lou Nanli, bedre kjent som B6. Han er Kinas mest kjente og respekterte elektronika-artist og musikkprodusent, og er regnet som en pioner innen elektronisk musikk i hjemlandet. B6 skal oppholde seg i Tromsø i ti dager, bidrar med musikk under både Stumfilmdager og Kinesiske filmdager på Verdensteatret.  Kjøp billetter her