Uffe Lorenzen på Blårock Café,

19.04.2018 - 19.04.2018Blå Rock Cafe - torsdag 19. april kl. 21:00

 

 Blårock Café og The North Country Fair presenterer

 
UFFE LORENZEN torsdag 19. april
«Han er som en potent fleinsopp midt i salaten av smakløs, masseprodusert og kreativt handikappet musikk.» Helge Skog, Feedback
Uffe Lorenzen er kjent som den karismatiske vokalisten og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har vært aktiv i den danske musikkscenen siden slutten av 80-tallet, og fikk et virkelig gjennombrudd med kultbandet Baby Woodrose, som både vant P3-prisen i hjemlandet, og spilte på Orange Scene på Roskilde to år på rad! I ettertid har han fått et enda større gjennombrudd med legendariske Spids Nøgenhat, som i Danmark ble en nasjonalskatt etter singelen «Lolland Falster» og albumet «Kommer med Fred», som hentet hele to DMA-priser og to Steppulve.

Uffe Lorenzen har også gjort en del solokonserter de siste årene, og nå reiser han endelig på sin første større turne sammen med sin tolvstrenger, og tar med det også sin første tur til Norge! Materialet som blir spilt vil bli en herlig miks av låter fra hans soloalbum «Galdmandsværk», Spids Nøgenhat klassikere og utvalgte covere av personlige favoritter fra 60 -og 70 -tallet! ”Et magisk syrebad af følelser” var tittelen i Politikens 6/6 anmeldelse af Uffe Lorenzens solokonsert på Roskilde Festival 2017. 

Dette gleder vi oss til!
Kjøp billetter her