Violet Road,

Tromsø

11.01.2019 - 12.01.2019Violet Road stiller store og viktige spørsmål i ny låt

«Always» er fjerde låt nordlendingene i Violet Road serverer oss fra det kommende albumet. Det er i september at det stjerneproduserte albumet slippes. Bak studiospakene er det Joel Hamilton, som tidligere har jobbet med storheter som Highly Suspects, Tom Waits og Black Keys, som har hatt styringen. 

«Always er den mørkeste og sarteste låta på plata som kommer. Den utforsker livets største valg, og teksten understrekes av seige trommer og melankolske gitarer. Dette er en låt for høstkveldene som kommer og en låt vi har gleda oss enormt til å slippe fri», sier Kjetil Holmstad-Solberg, vokalist i bandet.  

Bandet avslutter for tiden en sommerturné som består av hele 18 festivaler rundt om i landet. De har høstet fantastiske kritikker på sin vei. BoduNu uttalte at «Dette var et show for historiebøkene» og Helgelands Blad berømmet dem og sa «Takk til Violet Road for alt det de er». Det vil også være mulig å oppleve bandet live i høst, da det er planlagt en massiv turné i forbindelse med albumrelease i oktober og november.

«Always» slippes 24. august via Violet Roads eget plateselskap Apollo’s Place.
 

Dette er en stående konsert. Billettene er unummerert. Det er 126 sitteplasser oppe på balkong som kan benyttes. Disse kan ikke kjøpes eller reserveres.

Vergeordning ved 18 års aldergrense
De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år
Vergeskjemaet fylles ut av verge i resepsjonen på Kulturhuset i Tromsø innen konserten eller forestillingen. Verge kan ha ansvar for inntil to personer under 18 år.Kjøp billetter her